Hurtig levering. GRATIS fragt ved køb over 250 kr. Få 12 GRATIS kondomer ved køb over 100kr. - skal lægges i kurv her.



Persondatapolitik

Persondatapolitik Ekondom.dk

 

Persondatapolitik

Ekondom.dk er en webshop som er ejet af MHC Group ApS.

Cool K ApS er dataansvarlige og har derfor en persondatapolitik, som beskriver hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan vi behandler dem. Vi modtager persondata via de oplysninger, du giver os, når du handler hos os, kontakter os, tilmelder dig nyhedsbrev og via besøg på vores hjemmeside.

Indsamling af persondata, formål og retsgrundlag

Kundeservice og ordre håndtering 

Når du bestiller varer, eller på anden vis kontakter os, indsamler vi de oplysninger, du giver til os. Det kan for eksempel være dit navn, adresse, email, tlf, leveringsadresse, betalingsmetode, bestilte varer, returneringer. Formålet med at indsamle disse data er, at kunne betjene dig og sælge dig varer, samt at kunne overholde gældende love om bogføring og regnskab.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til at modtage emails med nyheder og tilbud. I den forbindelse indsamler vi din email. Formålet med at indsamle disse data er, at kunne sende dig nyhedsbreve via email.

Besøg på hjemmeside

Hver gang vores hjemmeside besøges, bliver der automatisk indsamlet data om brugeren. Disse data kan for eksempel være, hvilken enhed man bruger til at besøge hjemmesiden, hvilken skærm, hvilken lokation og IP-adresse. Også data om brugerens adfærd på hjemmesiden indsamles. Disse data kan for eksempel være, hvilke dele af hjemmesiden der klikkes på, og hvilke søgeord der bruges.

Formålet med at indsamle disse data er, at gøre os i stand til hele tiden at optimere vores hjemmeside og give brugeren den bedste oplevelse og navigation rundt på sitet. Det giver os også mulighed for at planlægge vores markedsføring, men vi bruger ikke retargeting. Så du bliver ikke bombarderet med online annoncer fra os, når du har besøgt vores hjemmeside. Derudover bruger hjemmesiden cookies. Mere herom nedenfor.

Retsgrundlag

Retsgrundlaget for behandling er persondata er EU Persondataforordningen.

Databehandlere og videregivelse af persondata

Når dine varer sendes behandles dit navn, adresse, email og evt. telefonnummer af Pakkelabel.dk og Postnord eller anden transportør, der leverer dine varer.

Betaling foretages via Epay. Vi har ikke adgang til dine kreditkort oplysninger.

Derudover samarbejder vi med følgende databehandlere:

  • Shopify
  • E-mærket
  • Mailchimp
  • One.com
  • Google Analytics
  • Google Ads

Mailchimp, Shopify og Google er databehandlere udenfor EU. De anvender EU-U.S. Privacy Shield og opfylder derved EU Persondataforordningen.

Dine rettigheder

Som dataansvarlig skal vi oplyse dig, om dine rettigheder.

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi opbevarer om dig, hvad formål de tjener, og hvor de stammer fra. Du har ret til at få udleveret en kopi af disse personoplysninger. Dette kræver, at du skriftligt anmoder herom via brev eller email og du vil blive bedt om dokumentation for at identificere, at du er den person, som du ønsker data udleveret for.

Er der fejl i dine oplysninger, har du ret til at få dem rettet.

I nogle tilfælde har du har ret til at få dine data slette. Dette gælder for eksempel din email, ved ophør af modtagelse af nyhedsbrev. Andre data kan ikke slettes, for eksempel er vi forpligtet til at opbevare ordre data, for at overholde love om bogføring og regnskab.

Du har ret til at tilbagekalde samtykke til modtagelse af nyhedsbrev. Dette gøres via link for afmelding af nyhedsbrev, som du finder i bunden af alle emails med nyhedsbrev.

Du har ret til at klage til Datatilsynet, over den måde vi behandler dine persondata på.

Sletning af persondata

Alle data vedrørende ordrer opbevares i 5 år, i henhold til lovkrav om bogføring og regnskab. Data kan gemmes ud over de 5 år, hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis vi skal opfylde andre lovkrav.

Data indsamlet vedrørende brug af hjemmeside opbevares 26 måneder. 

Sikkerhed

Vores interne procedurer sikrer, at uvedkommende ikke har adgang til persondata og at kun medarbejdere med behov for at behandle data har adgang hertil. 

Kontaktinformation

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder vedrørende persondata.

MHC Group ApS
Ishøjvej 2C
4700 Næstved
Danmark
E-mail: mail@ekondom.dk